Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carambol violent pe un drum naţional din judeţul Arad

Patru oameni au ajuns la spital în urma unui carambol violent, produs pe un drum naţional din judeţul Arad. Neatent, un şofer de origine bulgară care transporta autoturimse noi pe o platformă a pierdut contolul într-o curbă.

de Redactia Observator

la 10.04.2014 , 09:51

 Ajuns pe contrasens, mastodontul a lovit în plin o basculantă. Pentru încă trei şoferi a fost prea târziu să mai evite accidentul.

Medicii au găsit patru oameni cu răni serioase la locul accidentului. Ieşiseră din maşinile lor cu ajutorul câtorva martori şi aveau nevoie urgentă de îngrijiri. Ambulanţele au plecat în grabă cu ei către spital.

Toate cele cinci autoturisme implicate în accident s-au oprit în şanţul de la marginea şoselei. În impactul violent, rezervorul mastodontului încărcat cu maşini s-a spart şi combustibilul s-a împrăştiat pe şosea. Deşi s-a ales cu o rană la cap, şoferul din Bulgaria a refuzat să urce în ambulanţă.

Vezi și

Doar bărbatul de la volanul basculantei a scăpat teafăr. Omul n-a mai avut timp să tragă de volan, după ce platforma a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă.

Şoferul de origine bulgară s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, pe Drumul Naţional 7 traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Carambol violent pe un drum naţional din judeţul Arad