Antena Meniu Search
x

Cascada Clocota din județul Hunedoara nu îngheaţă niciodată. Peisajul mirific se păstrează indiferent de anotimp

Tot la capitolul peisaje de vis, facem o oprire şi în judeţul Hunedoara! Acolo se ascunde una dintre cele mai spectuloase cascade din România. Îşi păstrează frumuseţea indiferent de anotimp şi asta pentru că nu îngheaţă niciodată.

Vezi și

Tot la capitolul peisaje de vis, facem o oprire şi în judeţul Hunedoara! Acolo se ascunde una dintre cele mai spectuloase cascade din România. Îşi păstrează frumuseţea indiferent de anotimp şi asta pentru că nu îngheaţă niciodată. Cascada Clocota a ajuns o destinaţie în sine, mai ales că se află în vecinătatea unei staţiuni renumite pentru apele termale.

Un spectacol al naturii pentru care vin turişti din toate colţurile ţării şi nu numai. Sunt atraşi de faima apelor despre care se spune că vindecă boli. De pe stâncile de calcar, apa cade de la o înălţime de mai bine de 30 de metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Specialiştii spun despre cascadă că are una dintre cele mai pure ape, folosite încă de pe vremea romanilor. Pentru că vor să promoveze zona, autorităţile vor, în curând, să contruiască deasupra cascadei un pod mobil pentru turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cascada Clocota din județul Hunedoara nu îngheaţă niciodată. Peisajul mirific se păstrează indiferent de anotimp