Antena Meniu Search
x

Video Cât de trainică este relaţia de cuplu în funcţie de meseria pe care ţi-ai ales-o. Topul celor mai ''riscante'' joburi

Spune-mi ce carieră ţi-ai ales, ca să îţi spun cât de ameninţată îţi este relaţia cu partenerul de viaţă. Cam aşa se poate interpreta un studiu recent, care şi-a propus să facă un top al celor mai riscante joburi, atunci când vine vorba de şansele de a avea o relaţie de durată.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 26.05.2021, 16:46

Profimedia Images Vezi și

Potrivit clasamentului, aproape trei sferturi dintre cei care lucrează ca barmani nu reuşesc să aibă o relaţie stabilă până în jurul vârstei de 40 de ani. Motivul lor este că trebuie să fie ceva mai prietenoşi pentru a primi bacşiş. Apoi instalatorii, în proproţie de 73%. Urmează chelnerii, dar nu cei din restaurante, urmează ghizii turistici şi cei care lucrează în comerţ. De cele mai multe ori, motivele pe care le-au invocat aceştia sunt legate de timpul îndelungat petrecut la muncă sau timpul incomod.

Pe de altă parte, studiul ne arată şi ce meserii sunt acceptate de  partenerul de cuplu. Cei mai fericiţi din acest punct de vedere par să fie preoţii, piloţii şi dentiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cât de trainică este relaţia de cuplu în funcţie de meseria pe care ţi-ai ales-o. Topul celor mai ''riscante'' joburi