Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cauţi un loc de muncă? UITE ce poţi face!

Multe persoane se află în căutarea unui loc de muncă. Este foarte important să cunoşti câteva sfaturi pentru a putea reuşi.

de Redactia Observator

la 11.08.2014 , 15:19

Multe persoane se află în căutarea unui loc de muncă. Este foarte important să cunoşti câteva sfaturi pentru a putea reuşi.

1. CV şi scrisoare de intenţie. Sunt elemente deosebit de importante atunci când te prezinţi angajatorului. Ai grijă să treci orice formă de activitate prin care ai putea să îţi dovedeşti anumite calităţi. Scrisorile de recomandare sunt şi ele foarte importante. 

2. Căutarea. Într-un timp în care devine din ce în ce mai dificil să îţi găseşti un loc de muncă, răbdarea şi perseverenţa sunt lucruri importante. Nu abandona căutările oricât de greu ar părea. Nu se ştie niciodată unde poţi găsi o oportunitate. De asemenea, diferitele site-uri de specialitate te pot ajuta să reuşeşti mai repede să găseşti un job.

Articolul continuă după reclamă

3. Reţelele de socializare. Există pe internet reţele de socializare profesionale unde îţi poţi adăuga portofoliul, CV-ul şi activităţile. Este locul unde angajatorii îşi caută posibili angajaţi.

4. Remarcă-te. Fă tot ce îţi stă în puteri pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a te desprinde de mulţime. Cei de la Resurse Umane primesc sute de aplicaţii pentru un singur job, iar timpul este scurt. Încearcă să atragi atenţia din primele rânduri ale CV-ului sau ale scrisorii tale de intenţie.

5. Încredere. Este un element important dacă vrei să reuşeşti în ceea ce îţi propui. Nu te lăsa descurajat dacă lucrurile nu merg atât de bine pe cât anticipasei. Motivaţia şi perseverenţa sunt esenţiale în orice aspect al vieţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cauţi un loc de muncă? UITE ce poţi face!