Antena Meniu Search
x

Caz controversat la Sibiu! O femeie cu probleme psihice își TERORIZEAZĂ zilnic vecinii. Ea aruncă obiecte, îi atacă și chiar intră peste ei în casă. IMAGINI șocante

Locatarii unui bloc din Sibiu susțin că sunt terorizați de o vecină, care are probleme psihice, ei depunând numeroase plângeri la poliție împotriva acesteia.

Locatarii unui bloc din Sibiu susțin că sunt terorizați de o vecină, care are probleme psihice, ei depunând numeroase plângeri la poliție împotriva acesteia.

Femeia aruncă pe geam diverse lucruri pe care le găsește prin casă, strigă la oricine, bate în pereți și chiar intră peste vecinii ei în casă, potrivit oradesibiu.ro.

Unul dintre vecinii femeii spune că nu mai are liniște de când s-a mutat în garsoniera de lângă. ”De câte ori mă vede începe și țipă. Noaptea bate cu pumnii în pereți, strigă, bate în țevi…e de nedescris ce se întâmplă”. Povestește vecinul femeii. Acesta spune că s-a trezit chiar cu femeia în casă. ”Am venit de la serviciu și nu am încuiat ușa. M-am trezit că a intrat în casă, a venit spre mine cu pumnii, striga că vreau să îi iau pensia”, povestește bărbatul.

Pe acelaşi subiect

Acesta spune că oricine trece pe lângă bloc este în pericol, pentru că femeia aruncă pe geam tot ce prinde la mână. ”Aruncă orice, dă cu bățul, în filmare are chiar un cuțit în vârful bățului. Ce se întâmplă când va răni pe cineva?”, se întreabă bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și alți vecini au avut neplăceri. ”Pe un vecin l-a bătut, la propriu. Peste o altă vecină, cu copil mic, a intrat în casă și a dat cu spray lacrimogen”, mai spune sursa citată.

Numeroase plângeri la poliție

O parte dintre locatarii blocului au depus plângeri la poliție împotriva femeii. ”În anul 2016 au fost trei dosare de cercetare pe numele femeii pentru lovire și alte violențe și amenințare. În unul s-a retras plângerea, iar în celelalte nu au existat dovezi suficiente privind comiterea infracțiunii. Anul acesta se află în cercetare alte trei dosare pe numele aceleași femei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În afară de a instrumenta astfel de dosare, autoritățile sunt legate de mâini în cazuri ca acestea. În astfel de situații, dacă comportamentul este deosebit de agresiv pacientul este dus la Spitalul de Psihiatrie, unde primește tratament. După o perioadă însă este lăsat să plece, iar dacă nu continuă medicația, se ajunge în situația de pe strada Râului. Iar în cazul în care aceste persoane nu au o familie care să le îngrijească, cercul vicios se repetă la nesfârșit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Caz controversat la Sibiu! O femeie cu probleme psihice își TERORIZEAZĂ zilnic vecinii. Ea aruncă obiecte, îi atacă și chiar intră peste ei în casă. IMAGINI șocante