Antena Meniu Search
x

Caz uluitor în Gorj. Părinții a zeci de copii, anunțați că se schimbă școala cu doar trei zile înainte de începerea cursurilor

Nici nu a început şcoala şi părinţii deja protestează. Zeci de gorjeni au primit cu stupoare vestea că luni dimineaţa nu-i vor duce pe cei mici la şcoala din localitate, ci sunt nevoiţi să găsescă o alta. Asta după ce Inspectoratul Şcolar a decis comasarea unităţii şcolare de acolo cu o alta aflată la 7 kilometri distanţă.

Vezi și

Nici nu a început şcoala şi părinţii deja protestează. Zeci de gorjeni au primit cu stupoare vestea că luni dimineaţa nu-i vor duce pe cei mici la şcoala din localitate, ci sunt nevoiţi să găsescă o alta. Asta după ce Inspectoratul Şcolar a decis comasarea unităţii şcolare de acolo cu o alta aflată la 7 kilometri distanţă. Revoltaţi, oamenii au reacţionat imediat şi tranşant. Şi brusc s-a găsit şi soluţia.

Oamenii au stat liniştiţi toată vara. Nimeni nu le-a spus că ar fi probleme. Abia ieri au primit vestea: copiii lor nu mai au şcoală.

Şcoala din Dumbrăveni nu ar fi avut un număr suficient de elevi ca să funcţioneze. Asta a fost explicaţia autorităţilor. Singura soluţie ar fi comasarea cu o altă şcoală din comuna Crasna, care e însă la 7 kilometri distanţă.

Protestul părinţilor a avut efectul scontat. Şcoala va rămâne deschisă.

În urmă cu câteva zile, şi părinții de la o altă școală, din Tismana, au protestat. În cazul lor încă se așteaptă decizia Inspectoratului Şcolar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Caz uluitor în Gorj. Părinții a zeci de copii, anunțați că se schimbă școala cu doar trei zile înainte de începerea cursurilor