Antena Meniu Search
x

Caz înfiorător în Baia Mare. O femeie înjunghiată de 9 ori de soțul ei, pe motiv că nu ar fi vrut să-și vândă trupul

O tânără de 25 de ani, dansatoare, a fost mutilată cu un cuţit chiar în clubul în care era angajată. Agresorul este chiar soţul femeii. 

Vezi și

O tânără de 25 de ani, dansatoare, a fost mutilată cu un cuţit chiar în clubul în care era angajată. Agresorul este chiar soţul femeii. 

Tânăra este acum în afara pericolului. Medicii de la Spitalul de Urgenţă Baia Mare au operat-o imediat ce femeia a ajuns la ei. Totul ar fi pornit dintr-o furie greu de explicat. Individul ar fi fost nervos că femeia, care lucrează ca dansatoare într-un club de noapte din Baia Mare, ar fi refuzat să se prostitueze.

Aşa că în noaptea de duminică spre luni, bărbatul a mers la locul de muncă al soţiei şi a atacat-o cu cuţitul. A înjunghiat-o de 9 ore chiar în timp ce fata dansa la bară în faţa clienţilor localului.

Cu greu, martorii înspăimântaţi, clinţi şi angajaţi, au reuşit să-l imobilizeze ca mai apoi să ceară autorul la 112. Tânăra este căsătorită cu agresorul ei de 4 ani şi au împreună o fetiţă de doi ani. De două luni, femeia lucra la clubul de noapte. Tatăl copilului ei este acum anchetat pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Caz înfiorător în Baia Mare. O femeie înjunghiată de 9 ori de soțul ei, pe motiv că nu ar fi vrut să-și vândă trupul