Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bebelus de doua luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de parintii lui

Un bebelus de doar 2 luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de parintii lui. Mama a dus copilul la medici, dar nu le-a spus acestora ca baietelul ar fi fost lovit. Starea copilului i-a facut insa pe doctori sa anunte politia.

de Redactia Observator

la 11.03.2013 , 13:38

Starea micutului este foarte grava. Copilul a suferit o comotie cerebrala, iar medicii au descoperit ca are trei coaste rupte. Cel mai probabil, bebelusul a inceput sa planga, iar asta l-a deranjat pe tata care l-ar fi lovit fara mila.

Evident, barbatul nu recunoaste nimic. Nici mama care initial le-a spus medicilor ca bebelusul s-a inecat cu lapte. Ulterior, in fata dovezile adunate de politisti, a afirmat ca fiul ei ar fi cazut din patut.

Copilul este al patrulea al cuplului, iar familia lui locuieste intr-o casa de chirpici cu alti doi copii si patru adulti. Toti 12 intr-un spatiu de 30 de metri patrati. Acum, tatal este cercetat pentru loviri si alte violente. In functie de evolutia starii copilului incadrarea juridica a faptei s-ar putea schimba.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un bebelus de doua luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de parintii lui