Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul băieţelului de doar 5 ani, bătut crunt de propriul tată! Vecinii spun că şi fratele mai mare este supus aceluiaşi taratment

Când copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Focşani, până şi medicii au fost şocaţi. Avea politraumatisme pe aproape toată partea stângă a corpului.

Vezi și

Tatăl lui a fost cel care a dat fără milă în copil, cu o curea. Băiatul este acum în stare stabilă, internat însă în continuare la Chirurgie Infantilă. Aseară, când copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Focşani, până şi medicii au fost şocaţi. Avea politraumatisme pe aproape toată partea stângă a corpului. Mama lui a fost cea care l-a găsit aşa. Imediat, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Un echipaj de poliţie a ajuns la ei acasă şi apoi a dus mama şi copilul la spital. Bărbatul care a dat fără milă cu o curea în propriul copil ar fi spus că, pur şi simplu, s-a enervat că cel nu şi-a rezolvat corect temele de la grădiniţă şi de aceea l-a bătut.

Vecinii spun însă că nu e prima dată când îşi bate copiii. Familia mai are şi un alt băiat de 14 ani, care ar fi fost supus la aceleaşi tratamente. O echipă mobilă a Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă s-a deplasat la spital pentru a evalua starea copilului şi nu este exclus ca băieţelul să fie preluat în plasament. Şi poliţia cercetează acest caz. Până acum însă împotriva bărbatului nu s-a luat nicio măsură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii în cazul băieţelului de doar 5 ani, bătut crunt de propriul tată! Vecinii spun că şi fratele mai mare este supus aceluiaşi taratment