Antena Meniu Search
x

Caz teribil în Bistriţa! Un copil de şase ani a fost violat de propriul tată

Un copil de şase ani ar fi fost folosit drept jucărie sexuală de propriul tată. Băiatul a fost violat de mai multe ori, se pare chiar de părintele său dar şi prietenul acestuia de pahar. Calvarul copilului a început în urmă cu un an însă abia acum povestea a ieşit la iveală.

Vezi și

Caz teribil în Bistriţa. Un copil de şase ani ar fi fost folosit drept jucărie sexuală de propriul tată. Băiatul a fost violat de mai multe ori, se pare chiar de părintele său dar şi prietenul acestuia de pahar. Calvarul copilului a început în urmă cu un an însă abia acum povestea a ieşit la iveală.

Cei doi bărbaţi îl luau pe copil la pescuit şi acolo, se pare, îl şi violau. Nici mama lui n-a ştiut ce se întâmplă. Abia acum, la un an de când a început calvarul, băiatul a povestit totul unui vecin. Îngrozit, acesta a anunţat imediat poliţia. Certificatul medical confirmă spusele copilului. Tatăl lui şi prietenul său de pahar au fost reţinuţi imediat şi arestaţi pentru 30 de zile.

Tatăl băiatului are 35 de ani şi lucrează la o firmă de salubritate din oraş. Amicul lui, în vârstă de 55 de ani, a fost ridicat de poliţişti din satul Şirioara, aflat la doar 25 de kilometri de Bistriţa. Individul a încercat să fugă acum câteva zile, când a aflat că povestea a ieşit la iveală. El nu este căsătorit şi nu are copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Caz teribil în Bistriţa! Un copil de şase ani a fost violat de propriul tată