Antena Meniu Search
x

Cazarea la cherhana, o idee profitabilă

Vacanţa la mare înseamnă şi o cură de sănătate pentru cei care gândesc în detaliu concediul. Unii dintre turiști nu vor să mănânce orice, aşa că aleg zone de pe litoral unde sunt cherhanale.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 03:41

Vezi și

Vacanţa la mare înseamnă şi o cură de sănătate pentru cei care gândesc în detaliu concediul. Unii dintre turiști nu vor să mănânce orice, aşa că aleg zone de pe litoral unde sunt cherhanale. Aşa se face că patronii au simțit gustul banilor şi au construit locuri de cazare chiar lângă restaurantele cu specific pescaresc.

La o cherhana arhiplină din Olimp, sute de litri de ciorbă şi zeci de kilograme de pește se pregătesc într-o singura zi pentru turiştii care vin special de la câţiva zeci de kilometri ca să mânânce aceste delicatese. Porțiile sunt generoase, iar prețurile pornesc de la 20 de lei şi ajung până la 150 de lei, în funcţie de specialitatea comandată.

Pentru că nu duc lipsă de clienţi, patronii s-au gândit să construiască un complex turistic cu vile, chiar lângă cherhana.

Pentru o noapte de cazare, turiştii scot din buzunar 550 de lei. Însă profită din plin de piscină, dar şi de mesele cu fructe de mare proaspete.

La o altă cherhana sunt puse la dispoziţia oaspeţilor şezlonguri, iar până vine comanda cu mâncare, clienţii pot bea ceva la barul amenjat pe plajă. Există şi locuri de joacă pentru copii

După o masă copioasă, marea este cel mai bun decor pentru o şedinţă foto cu care să-ţi impresionezi prietenii din lumea virtuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Cazarea la cherhana, o idee profitabilă