Antena Meniu Search
x

Video Ce decizie a luat un tânăr din Timişoara, după ce a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a abandonat 4 pui de pisică pe câmp

A crezut că nu-l vede nimeni, dar s-a înșelat amarnic. Un tânăr din localitatea Ghiroda, județul Timiș, a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate pe un câmp, cum scoate de pe bancheta din spate a mașinii o cutie pe care o abandonează la câțiva metri de autoturism.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 14.06.2021, 14:24

Un tânăr din Timişoara a abandonat 4 pui de pisică pe câmp Vezi și
  • Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr când abandona puii de pisică.
  • Oamenii legii l-au amendat cu 1.000 de lei.

Pe imaginile surprinse de camera de luat vederi se vede cum bărbatul coboară din mașină, se asigură că nu este nimeni prin preajmă și scoate cutia în care se aflau patru pui de pisică. Fără vreo remușcare, tânărul se îndepărtează de cutie, se urcă în autoturism și abandonează cele patru suflete în pustietate.

Proprietarul pisicilor a fost amendat cu 1.000 de lei

Autoritățile s-au autosesizat și au reușit să identifice proprietarul mașinii. Acesta era tatăl băiatului care a abandonat puii de pisică și care nu știa nimic din ceea ce fiul lui a făcut. Tânărul a fost amendat de oamenii legii cu 1.000 de lei. După toate cele întâmplate, s-a răzgândit, a luat înapoi acasă puii de pisică și a promis că aceștia vor crește alături de mama lor. Ba mai mult, a mers să plătească și amenda primită.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ce decizie a luat un tânăr din Timişoara, după ce a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a abandonat 4 pui de pisică pe câmp