Antena Meniu Search
x

Ce flori trebuie să oferiţi femeilor din viaţa dumneavoastră

Deşi pare un gest aparent simplu, alegerea unui buchet de flori nu este atât de facilă precum credeţi! Mai ales atunci când florile sunt cumpărate de un bărbat

Vezi și

Deşi pare un gest aparent simplu, alegerea unui buchet de flori nu este atât de facilă precum credeţi! Mai ales atunci când florile sunt cumpărate de un bărbat

Pentru că alegerea buchetului perfect trebuie făcută în funcţie de nişte reguli stricte. În primul rând, depinde cui îi sunt oferite florile. Una este dacă destinatara este iubita, alta este dacă îi sunt dedicate unei colege. Mamei i se oferă un anumit tip de flori şi alt tip se oferă surorii. Foarte importantă este şi culoarea buchetului care, astfel, poate transmite un mesaj.

E simplu să alegi un buchet de flori, mai ales dacă discutaţi cu o doamnă-consultant. Dar fără o femeie care să le dea indicaţiile necesare, ar putea bărbaţii să aleagă florile potrivite? Stimaţi domni, ideea de la care trebuie să plecaţi este că florile trebuie să placă celei căreia i le oferiţi, nu dumneavoastră.

Fiica sau sora pot fi surprinse cu un buchet din flori de primăvară, în două culori contrastante. De asemenea, nu trebuie să-i luaţi partenerei numai trandafiri roşii, chiar dacă sunt un simbol al iubirii. La un moment dat, chiar şi cele mai frumoase flori pot deveni banale.

Iar dacă lecţia despre flori vi se pare prea complicată, nu vă faceţi probleme. Până în final, gestul contează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ce flori trebuie să oferiţi femeilor din viaţa dumneavoastră