Antena Meniu Search
x

Ce îţi rezervă ZODIILE în perioada următoare? Horoscopul de primăvară 2015

Cel mai frumos anotimp este, fără dubii, primăvara. Odată cu natura, renaştem şi noi, motiv pentru care astrologii au realizat horoscopul primăverii

Cel mai frumos anotimp este, fără dubii, primăvara. Odată cu natura, renaştem şi noi, motiv pentru care astrologii au realizat horoscopul primăverii

Berbec

Susţinuţi de prezenţa planetei Uranus, nativii născuţi sub semnul zodiei Berbec vor avea parte de o energie deosebită potrivit horoscopului de primăvară 2015, ce le va aduce succes atât pe plan profesional, precum şi în viaţa sentimentală. Chiar dacă există şanse ca unii să îi nemulţumească sau chiar să îi înşele pe nativii acestei zodii, Berbecii vor găsi puterea să treacă peste obstacole.

Taur

Taurii vor avea parte de un an cât se poate de bun, dar şi aceştia vor fi nevoiţi spre luna aprilie să treacă prin nişte dificultăţi în sfera relaţiilor afective. Astfel, mici schimbări pot apărea aici, însă ele se vor dovedi de bun augur pe termen lung.

Gemeni

Nativii din această zodie vor avea o mică perioadă în lună martie - aprilie când vor simţi că nu avansează aşa cum îşi doresc, asta deoarece Mercur, astrul care guvernează acest semn zodiacal, va fi retrograt aproape trei săptămâni. De asemenea, gemenii vor fi nevoiţi în primăvara 2015 să rupă câteva relaţii cu oamenii care fie i-au înşelat, fie cer prea mult de la ei.

Rac

Horoscopul indică o primăvară 2015 interesantă şi pentru nativii din Rac, deoarece aceştia se vor bucura în lună martie şi aprilie de o serie de oportunităţi la locul de muncă. Totodată, primăvara le poate aduce racilor şi numeroase experienţe amoroase interesante.

Leu

Pentru Lei, horoscopul de primăvara 2015 anunţă mult noroc. Fie că vorbim de locul de muncă sau de sfera relaţiilor afective, nativii născuţi în această zodie nu vor avea rivali şi vor putea să-şi atingă astfel aproape toate obiectivele pe care şi le propun.

Fecioară

Pentru nativii născuţi în această zodie, primăvara 2015 este momentul unei renaşteri, pe care o vor simţi de altfel întregul an, asta deoarece planeta Jupiter se va întoarce asupra acestui semn zodiacal, după mai bine de 12 ani. Schimbări importante aşadar sunt aşteptate, pe plan afectiv, cât şi profesional.

Balanţă

În horoscopul de primăvară 2015, nativii din Balanţă vor avea ocazia să devină ceva mai independenţi decât au fost până acum. Au posibilitatea astfel să cunoască numeroase persoane noi, atât din punct de vedere profesional, cât şi afectiv, scrie Adevărul.ro.

Scorpion

Până pe data de 13 aprilie, cei născuţi sub zodia Scorpionului vor putea să fie pe cât de curajoşi îşi doresc, fără să îşi pună prea multe întrebări. După acest moment, Marte va fi retrograd, iar puterea scorpionilor de a face ceea ce îşi doresc va scade treptat.

Săgetător

Pentru săgetători, horoscopul de primăvara 2015 indică faptul că a venit moment prielnic pentru schimbări în viaţa lor, precum şi pentru atingerea unor obiective mai vechi. Săgetătorii vor avea în această perioadă o energie aproape debordantă, care din păcate nu va fi văzută cu ochi foarte buni de toţi ceilalţi.

Capricorn

Până pe data de 19 aprilie, când Soarele va intra în Taur, este posibil ca nativii născuţi în zodia Capricornului să nu se simtă în largul lor. După acest moment însă, problemele vor începe să fie rând pe rând soluţionate.

Vărsător

Pentru Vărsători, sentimentele vor fi mai degrabă pe planul doi sau trei, se arată în horoscopul de primăvară 2015, aceşti nativi reuşind să fie cât se poate de raţionali în toate problemele care-i privesc. Pe lângă aspectul pozitiv, apare însă şi o mică problemă: vărsătorii vor avea tendinţa să se supere uşor şi să intre în discuţii contradictorii cu aproape orice persoană din jurul lor.

Peşti

Dacă în alte perioade au fost nevoiţi mai degrabă să se neglijeze, nativii din zodia Peşti vor putea în această primăvară să îşi ofere mai mult timp şi să se pună în valoare. Câteva persoane din jurul lor s-ar putea să-i catalogheze drept egoişti, însă ceea ce ar trebui să conteze cu adevărat este puterea de a avea mai multă încredere în propria persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ce îţi rezervă ZODIILE în perioada următoare? Horoscopul de primăvară 2015