Antena Meniu Search
x

Ce nu ştiai despre resturile de CAFEA! Uite ce poţi FACE!

Potrivit unui studiu publicat recent, resturile de cafea se pot folosi pentru multe lucruri din gospodărie, motiv pentru care zaţul ar trebui păstrat.

Potrivit unui studiu publicat recent, resturile de cafea se pot folosi pentru multe lucruri din gospodărie, motiv pentru care zaţul ar trebui păstrat.

1. Îngrăşământ. Resturile de cafea se presară pe pământul de flori pentru a le fertiliza.

2. Insecticid. Refoloseşte zaţul pentru a alunga insectele nedorite. În casă poţi pune resturile în recipiente după placul tău, iar în grădina poţi presăra pe pământ pentru a alunga dăunătorii.

3. Vopsea. Amestecă zaţul cu ulei sau oţet şi foloseşte produsul obţinut pentru a revopsi lemnul sau alte suprafeţe cărora doreşti să le dai un aspect inedit.

4. Odorizant de cameră. Poţi folosi resturile de cafea pentru a conferi aerului din camere o aromă specială.

5. Exfoliant. Resturile de cafea pot fi un exfoliant foarte bun pentru întregul corp. Amestecă zaţul cu ulei de cocos sau alt produs natural şi foloseşte crema scrub obţinută pentru a-ţi înfrumuseţa pielea.

6. Compost. Se recomandă să adaugi în amestecul de compost (îngrăşământ pentru pământ) şi zaţul de cafea. Acest lucru va contribui la calitatea pământului din curtea sau din grădina ta, dar te va surprinde plăcut şi cu un miros inedit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ce nu ştiai despre resturile de CAFEA! Uite ce poţi FACE!