Antena Meniu Search
x

Ceasurile false au invadat piata romaneasca

O recunosc si autoritatile care cu greu mai pot face fata importurilor de marfa contrafacuta. In doar cateva luni, numarul ceasurilor false ajunse la granita a crescut cu 25 la suta fata de anul trecut

Vezi și

Exista cerere pentru ca sunt ieftine si aproape identice cu modelele originale. De functionat, insa, pot functiona si doar cateva ore.

Ceasuri dupa toate gusturile, toate brand-urile posibile. Comerciantii nici macar nu se feresc sa spuna ca sunt falsuri. Le vand ieftin si castiga la volum. Pe piata exista, insa, tot felul de pacaleli, iar cei mai putin instruiti, ar putea crede ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si ca au facut afacerea vietii lor. Nu e deloc asa.

"Nu avem niciun fel de numar, de serie, cum ar trebui sa fie. De asemenea capetele suruburile sunt in stea, nespecific pentru presupusa companie producatoare. La interior, alta surpriza. Am descoperit un mecanism din plastic, fals. N-are nicio legatura", a explicat Daniel Chivu, maestru orologier.

Pentru un necunoscator, falsul care se apropie puternic de original, este imposibil de detectat. Singura varianta ramane autentificarea intr-un laborator profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ceasurile false au invadat piata romaneasca