Antena Meniu Search
x

Cei 5 nepoţi ai lui Gheorghe Dincă, bătaie de joc la şcoală: "Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal"

Cei 5 nepoţi ai lui Gheorghe Dincă trăiesc o adevărată traumă şi au ajuns bătaia de joc a colegilor, la şcoală. "Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal.", li se strigă nepoţilor presupusului criminal al adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Eliza Melencu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.09.2019, 19:03

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal
Cei 5 nepoţi ai lui Gheorghe Dincă, bătaie de joc la şcoală: "Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal" - hepta

Cei 5 nepoţi ai lui Gheorghe Dincă trăiesc o adevărată traumă şi au ajuns bătaia de joc a colegilor, la şcoală. "Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal.", li se strigă nepoţilor presupusului criminal al adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Eliza Melencu.

Nepoţii lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit şi le-a ucis la Caracal pe Alexandra Măceşanu şi Eliza Melencu, nu mai vor să mai aibă contact cu colegii de şcoală, după ce aceştia i-ar fi agresat verbal şi ameninţat cu bătaia, scrie Adevărul.

Copiii sunt afectaţi pentru că li se spune că au „sânge de criminal“ şi că inclusiv părinţii lor sunt suspectaţi de trafic de persoane. Gheorghe Dincă are patru copii şi cinci nepoţi. Trei (doi băieţi şi o fetiţă) de la fiul cel mare, Dan Dincă, şi doi nepoţei de la fiul mai mic, Mihai Dincă. Copiii nu au crescut niciodată lângă bunicul lor.

Conform apropiaţilor familiei Dincă, care au vorbit cu sursa citată, părinţii ar fi încercat să-i ţină departe de televizor şi internet, însă le-a fost imposibil să-i protejeze.  Cel mai greu pentru nepoţii lui Gheorghe Dincă a fost, însă, când au mers la şcoală.   

Pe acelaşi subiect

Unul dintre copii ar fi fost umilit de către colegi chiar în prezenţa unui dascăl. "Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal, strigau la el. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală.", au povestit apropiaţi ai familiei Dincă.  

Un alt nepot ar fi fost şi el ameninţat de colegi cu bătaia, pentru că are "sânge de criminal".

Nepoţii lui Gheorghe Dincă, bătaie de joc la şcoală

Profesorii au declarat sursei citate că încearcă să-i ţină pe ne poţii lui Gheorghe Dincă cât mai departe de probleme. "E greu să gestionăm situaţia, mai ales în pauze, nu stăm în permanenţă lângă ei. Din păcate, toţi elevii noştri au aflat ce s-a întâmplat la Caracal. Toţi au văzut acele imagini cumplite.

A fost suficient ca unul dintre colegi să strige...tu eşti nepotul monstrului. Am încercat şi încercăm, în continuare, să salvăm această situaţie, le explicăm în permanenţă elevilor noştri că nu au nicio vină colegii lor pentru ce s-a întâmplat. Oricum, nepoţii acestui bărbat trăiesc o traumă greu de descris şi, fără, îndoială, au nevoie de psihlogi pentru a reuşi să depăşească momentele grele prin care trec.", a declarat un profesor al unuia dintre nepoţii lui Dincă.

Ruda care a povestit totul a mai spus că Gherghe Dincă nu avea practic niciun fel de relaţie cu nepoţii lui şi că micuţii traumatizaţi acum nu au simţit niciodată dragostea de bunic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cei 5 nepoţi ai lui Gheorghe Dincă, bătaie de joc la şcoală: "Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal"