Antena Meniu Search
x

Cei mai feroce criminali în serie din România

Celebrul caz Elodia păleşte în faţa crimelor în serie din Argeş. Trupul unuia dintre bărbaţii omorâţi în urmă cu 16 ani, de cei doi criminali, nu a fost găsit nici acum.

Vezi și

Fratele acestuia a vorbit în exclusivitate, cu reporterii Observator, despre durerea care-l chinuie, de mai bine de un deceniu.

Nu-şi poate înmormânta fratele. Nu ar fi aflat probabil nici că este ucis, dacă cei doi criminali, arestaţi pentru un alt omor, nu s-ar fi lăudat, în inchisoare, cu crimele lor.

La 16 ani de la dispariţia lui Ion Oprea, fratele său nu şi-a găsit liniştea. Le-ar cere criminalilor să-i spună doar unde

"Să spună aşa, să găsim şi noi din el, să-i facem şi noi o rânduială. o inmormântare creştinească"

O mână de fotografii. Atât i-a rămas acestui bărbat, de la fratele său. Ion Oprea avea 39 de ani. Criminalii i-au vândut până şi garsoniera. Greu ar putea intra cineva în mintea lor diabolică. Au ticluit câteva scrisori pentru a-şi ascunde crima.

Trupul neînsufleţit al lui Ion Oprea nu a fost găsit. Dar alte cinci cadavre au fost scoase la suprafaţă, din adâncuri.

Trei dintre ele au fost găsite la 12 ani distanţă, în Argeş, într-o fântână din satul Strâmbeni.

La câţiva kilometri distanţă, într-o fântână din Halta Colţu, anchetatorii au găsit trupul altui bărbat. Iar un canal din Breben, Olt, a ascuns ani buni, trupul iubitei lui Iulian Ţigănilă.

Femeia era însărcinată în cinci luni, când a fost omorâtă. O altă moarte misterioasă a fost cea a altui prieten de-al lui Ţigănilă. Bărbatul a fost găsit sufocat, în 1996 în locuinţa sa. Crima, a şaptea dintr-un lanţ care le dă fiori şi poliţiştilor cu experienţă, nu a putut fi dovedită.

Criminalii nu au colaborat cu anchetatorii. Dar testele ADN au fost relevante. Pentru două dintre victime, asasinii au fost trimişi acum în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cei mai feroce criminali în serie din România