Antena Meniu Search
x

Video Cei mai frumoşi cai de rasă din ţară, adunaţi la Suceava. Sute de armăsari şi-au expus frumuseţea în faţa vizitatorilor

Zeci de iubitori de animale şi au dat întâlnire, ieri, în satul Trei Movile, de lângă Suceava, cu prilejul celei de-a şasea ediţii a târgului de cai. Sute de armăsari şi-au expus frumuseţea în faţa vizitatorilor, veniţi să-i admire sau chiar să-i cumpere. 

de Angela Bertea

la 06.02.2023, 08:09

Vezi și

Sute de exemplare din întreaga ţară, din cele mai bune rase, care mai de care mai frumoase, au fost aduse la târgul de cai. Zeci de oameni s-au adunat să admire armăsarii sau chiar să-i cumpere.

Petrea Ghiaţă, organizator: De la Slatina, Sibiu, Oradea, Mizil, București, Vaslui... cam din toată țara, peste 20 de județe care au fost prezentaţi la noi târg. Peste 200 de exemplare au fost prezente.

Proprietar: Un cal de 6 ani la primăvară, un armăsar semigreu, românesc, un cal cuminte, liniștit Venim să vedem, scoatem exemplare la târg, ducem tradiția mai departe.

Expoziție de câini de rasă, în cadrul târgului

Pe acelaşi subiect

Tot în cadrul târgului a avut loc și o expoziție de câini de rasă.

Proprietar: Un mascul de rasa Ciobănesc de Bucovina, are aproximativ 3 ani.

Reporter: Cum sunt acești câini?

Proprietar: Sunt foarte cuminţi, inteligenți, iubitori cu stăpânul, își apără teritoriul, oile animalele, casa.

Iar ca la orice târg nu au lipsit nici bucatele tradiţionale, iar atmosfera creată de fanfară şi buciumaşi i-a făcut pe oameni să uite de ger.

Vizitator: Foarte frumos. Un târg bine organizat. Distracţie, mâncare bună şi animale frumoase. Un târg foarte frumos. Cu de toate. Pentru animale, cu harnaşamente, cu tot ce e nevoie pentru un cal.

Vizitator: O atmosferă plăcută, lume primitoare, noi nu avem zăpadă aici e zăpadă.

Reporter: V-aţi cumpărat ceva?

Vizitator: Doar un căpăstru pentru căluții de acasă, deocamdată. Am mâncat, mâncarea bună, suntem încântaţi.

Organizatorii îşi doresc ca târgul de cai să devina o tradiție pentru Bucovina, prin care sa transmită şi altora dragostea pentru aceste animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cei mai frumoşi cai de rasă din ţară, adunaţi la Suceava. Sute de armăsari şi-au expus frumuseţea în faţa vizitatorilor