Antena Meniu Search
x

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

A fost cel mai aglomerat weekend pe litoral. Doua sute de mii de turisti au stat la soare pe malul Marii Negre si s-au inghesuit in hoteluri, restaurante si terase

Vezi și

De sus sau de pe plaja imaginea a fost aceeasi: litoralul a devenit un furnicar de turisti. La orele pranzului nu puteai sa arunci un ac, iar spiritele s-au incins.

Fiecare petic de nisip a fost ca o comoara. Ce te faci, insa, cand vrei sa stai aproape de apa, fara sa scoti bani din buzunar? Te certi cu operatorii centrelor de inchiriat sezlonguri. “Sunt cu o fetita mica, de cinci ani si trebuie sa o supraveghez. Copilul vrea sa se joace la apa. Singura mea sansa a fost sa ma duc in fata sezlongurilor”, a spus un turist.

Adica, acolo unde, teoretic, nu e voie sa-ti intinzi prosopul. Asa ca a administratorii plajei au chemat jandarmii si l-au obligat sa plece. “I-am aratat ca avem dreptul de a ne alege clientii. Locuri pentru sezlonguri si dupa acest gard este pentru umbrelute cearceafuri, si n-a vrut sa inteleaga”, spune un lucrator din zona sezlongurilor.

Ar fi putut sa inchirieze un senzolng. Dar confortul costa. Locurile bune se negociaza cu operatorii. In plus, cine se scoala de dimineata, insa, se bronzeaza aproape de apa. “Norocul nostru ca am venit la opt si am gasit si loc de parcare. Nu de alta, dar dupa ora zece, 11, turistii au fost nevoiti sa caute minute in sir un loc liber”, s-a laudat unul dintre turisti.

Turistii care aleg cazare de cinci stele, insa, sunt feriti de probleme. Si chiar pot sa se uite la propriu, de sus, la ceilalti. Unele hoteluri au elicoptere de agrement. Si totusi, oamenii nu se grabesc in camere. Putin dupa pranz, aglomeratia s-a mutat la terase, la shaormerii sau la tonetele cu gogosi si hamsii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cel mai aglomerat weekend pe litoral