Antena Meniu Search
x

Cel mai așteptat CD pentru copii de la Gașca Zurli: „Hai la masă”, împreună cu Gazeta Sporturilor!

Gazeta Sporturilor aduce micuților un CD taaaare frumos cu toate cântecelele celui mai nou spectacol de la Gașca Zurli, „Hai la masă”!

Cel mai așteptat CD pentru copii de la Gașca Zurli

Gazeta Sporturilor aduce micuților un CD taaaare frumos cu toate cântecelele celui mai nou spectacol de la Gașca Zurli, „Hai la masă”! Din 16 noiembrie puteti gasi la chioscurile de ziare din toata tara CD-ul „Hai la masa!”, de la Gazeta.

CD-ul conține 10 melodii pe versurile Mirelei Retegan și interpretate de Gasca Zurli! Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece si intamplări simpatice, pline de învățăminte. 

Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. POfta de mâncare praful magic roz, invizibil, este noua invenție a Găștii Zurli iar cântecul interpretat de Tura-Vura, cea care fură pofta de mâncare a copiilor, este preferatul celor mici. Nu rata cel mai nou CD Gașca Zurli! Cântă și dansează împreună cu copilul tău pe cântecelele spectacolului HAI LA MASĂ!

Cele 10 cântece de pe CD-ul HAI LA MASĂ sunt:

1.    Gașca Zurli
2.    Micul Dejun
3.    Bucătărașul Zurli
4.    A ram sam sam
5.    Vrăjimăturica
6.    Yum-Yum
7.    Dorințele
8.    Pofta de mâncare
9.    Am o căsuță mică
10.  Eu sunt Zurli

Prețul CD-ului este de 17 lei și va putea fi găsit la chioșcurile de ziare de joi, 16 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Cel mai așteptat CD pentru copii de la Gașca Zurli: „Hai la masă”, împreună cu Gazeta Sporturilor!