Antena Meniu Search
x

Stare de ALERTĂ! Cel puţin 23 de morţi, într-un incendiu VIOLENT la o fabrică de artificii! Alte câteva zeci sunt în stare gravă | Imagini teribile

Cel puţin 23 de persoane au fost ucise, iar alte câteva zeci au fost rănite joi, într-un incendiu violent la o fabrică de artificii de la periferia Jakartei.

Cel puţin 23 de persoane au fost ucise, iar alte câteva zeci au fost rănite joi, într-un incendiu violent la o fabrică de artificii de la periferia Jakratei, a anunţat poliţia indoneziană, relatează AFP, citat de News.ro

”Suntem în continuare pe cale să evacuăm victime. Peste zece persoane au murit, însă numărul exact rămâne de confirmat”, a declarat pentru AFP şeful Poliţiei oraşului Tangerang, Harry Kurniawan.

Incendiul a izbucnit la ora locală 9.00 (5.00, ora României) într-un complex industrial la Tangerang, la vest de Jakarta, capitala ţării, scrie BBC News.

Televiziunile difuzează imagini în care din fabrică iese mult fum.

”În total 103 muncitori lucrează în această fabrică”, a declarat pentru postul indonezian Kompas TV un oficial de rang înalt din cadrul Poliţiei Jakartei, Nico Afinta.

Afinta a declarat că 43 de persoane au fost rănite şi conduse la spitale şi că au fost găsite rămăşiţele a 23 de persoane.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Stare de ALERTĂ! Cel puţin 23 de morţi, într-un incendiu VIOLENT la o fabrică de artificii! Alte câteva zeci sunt în stare gravă | Imagini teribile