Antena Meniu Search
x

Cele două cadavre aduse de valuri au fost identificate

Cele două cadavre aduse de valuri, sâmbătă, pe plajă, au fost identificate.E vorba de doi turişti. Unul dintre ei dispăruse de câteva zile din Delta Dunării. Iar celălalt este un pilot de curse din Covasna

Vezi și

Cele două cadavre aduse de valuri, sâmbătă, pe plajă, au fost identificate.E vorba de doi turişti. Unul dintre ei dispăruse de câteva zile din Delta Dunării. Iar celălalt este un pilot de curse din Covasna. 

Patru oameni au fost la un pas să-şi piardă vieţile, în judeţul Suceava, într-un accident rutier grav. O maşină ieşită de pe un drum fără prioritate a tăiat calea unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. În impactul violent, maşina care circula regulamentar s-a răsturnat pe câmp. În dreapta tânărului care mergea pe drumul cu prioritate, era soţia lui.

Amândoi au scăpat, ca prin minune, cu răni uşoare. Din celălalt autoturism însă, înmatriculat în Marea Britanie, doar pompierii l-au scos pe bărbatul care conducea şi pe încă un pasager. Primul era în stare mai gravă şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Suceava. Zona este cunoscută ca fiind una foarte periculoasă. În urmă cu trei ani, în acelaşi loc, o familie a fost spulberată în condiţii identice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Cele două cadavre aduse de valuri au fost identificate