Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Castelul abandonat din Apuseni, unde s-a filmat ''Noi, cei din linia întâi'', a fost cumpărat de Hilton. Cât a costat și în ce va fi transformat

Unde noi nu reuşim să avem grijă de ce avem frumos în ţară, reuşesc străinii. Celebrul castel din Apuseni a fost cumpărat de un mare lanţ hotelier internaţional. Construcţia uriaşă de la Zlatna a fost ridicată în urmă cu 80 de ani de un fost premier al României şi a fost abandonată de peste 15 ani.

de Simona Vasiac

la 07.05.2021 , 14:10

  • Celebrul castel abandonat din Apuseni, cumpărat de Hilton, un mare lanţ hotelier internaţional

Cel mai probabil castelul va deveni un hotel care va atrage turişti din toate colţurile ţării. O tentativă a mai avut loc în trecut, în 2004, când un italian a cumpărat castelul de la Consiliul Judeţean Alba. La acea vreme, italianul voia să transforme castelul într-un hotel cu 23 de apartamente, restaurant, bucătărie şi demisol. Din cauza crizei imobiliare din 2010, a abandonat proiectul.  Castelul de la Zlatna este celebru şi pentru scenele de război filmate de Sergiu Nicolaescu, pentru pelicula ''Noi, cei din linia întâi''. A fost cumpărat recent cu suma de 260.000 de euro. 

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Castelul abandonat din Apuseni, unde s-a filmat ''Noi, cei din linia întâi'', a fost cumpărat de Hilton. Cât a costat și în ce va fi transformat