Antena Meniu Search
x

Video Centre noi de vaccinare anti-Covid deschise în apropierea unor obiective turistice importante din România

Vizitezi şi te vaccinezi anti-Covid. Pentru că vaccinarea la liber a convins tot mai multă lume să accepte imunizarea, unele primării plusează și deschid centre de vaccinare în zone intens vizitate de turiști. Castelul Corvinilor, din Hunedoara, va deveni centru de imunizare. La fel şi parcul cu sculpturile lui Brâncuşi. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 13.05.2021, 09:24

Vezi și
  • Un centru de vaccinare anti-Covid ar urma să fie amenajat în curtea Castelului Corvinilor.

Sâmbătă şi duminică, turiştii şi localnicii se pot imuniza anti-Covid în curtea exterioară a Castelului Corvinilor, pentru că acolo va fi amenajat un centru de vaccinare ce ar urma să funcţioneze între orele 09.00 şi 20.00.

Turiştii care doresc să se imunizeze contra Covid vor putea să aleagă şi serul ce le este administrat, fie Johnson&Johnson, unde nu mai este nevoie de rapel, fie serul de la Pfizer.

Centre de vaccinare, în apropierea obiectivelor turistice din Târgu Jiu şi Alba Iulia

Nu este singura astfel de acţiune. În parcul din Târgu Jiu care găzduieşte sculpturile lui Brâncuşi, în apropiere de Poarta Sărutului, sâmbătă ar urma să fie amenajat un centru de vaccinare anti-Covid. 

O acţiune similară va avea loc, de mâine, şi în Alba Iulia. Acolo, autorităţile au promis chiar o tombolă cu premii şi surprize pentru cei care se vaccinează împotriva coronavirusului. De asemenea, un afacerist din Alba Iulia a anunţat că oferă spălare gratuită pentru primele 300 de maşini care ajung la centrul de vaccinare drive-thru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Centre noi de vaccinare anti-Covid deschise în apropierea unor obiective turistice importante din România