Meniu
Search
x

Centrul Capitalei nu va fi pietonal în acest weekend, în contextul primului meci din Campionatul European de Fotbal

Proiectul „Străzi deschise” nu poate avea loc în acest weekend, în contextul în care se desfăşoară duminică primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PMB. Proiectul va fi reluat în perioada 19-20 iunie.

De Redactia Observator la 10.06.2021, 17:25

„Duminică, 13 iunie, are loc la Bucureşti primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricţii rutiere pe mai multe străzi şi bulevarde, inclusiv în zona centrală şi pentru a nu bloca accesul echipelor participante şi al turiştilor la hotelurile unde sunt cazaţi, proiectul «Străzi deschise» nu poate fi implementat  în week-end-ul 12-13 Iunie.  Proiectul va fi reluat de week-end-ul viitor, 19-20 iunie”, a arată o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Proiectul „Străzi deschise”, mai multe zone exclusiv pietonale

Din 22 mai, centrul Capitalei, între şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa, au devenit zonă exclusiv pietonală, lucru care se întâmplă în fiecare weekend. Iniţiativa face parte din proiectul „Străzi deschise” .

Nicuşor Dan a descris atunci demersul ca fiind „o iniţiativă pentru aer curat, pentru mişcare şi sănătate, dar şi o ocazie pentru bucureşteni şi pentru turişti să descopere sau să redescopere farmecul oraşului, al vechilor clădiri şi monumente bucureştene”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Centrul Capitalei nu va fi pietonal în acest weekend, în contextul primului meci din Campionatul European de Fotbal