Antena Meniu Search
x

Cerere de căsătorie în sala de cinema

Dragostea l-a inspirat pe un tânăr din Suceava. El şi-a surprins iubita cu o frumoasă cerere în căsătorie. A chemat-o la un film, după ce a golit sala de cinema, iar apoi s-a aşezat lângă ea pe scaun.

Vezi și

 Dragostea l-a inspirat pe un tânăr din Suceava. El şi-a surprins iubita cu o frumoasă cerere în căsătorie. A chemat-o la un film, după ce a golit sala de cinema, iar apoi s-a aşezat lângă ea pe scaun. Mai departe, iată ce a ieşit.

Când niciunul nu mai credea în dragoste, şi nici în ce poate să facă ea, i-a unit un "La mulţi ani". S-au văzut într-un club, s-au sărutat, apoi a urmat primul selfie împreună. Ea ţinea telefonul. Şi amândoi zâmbeau.

Se face lumină în cinema. Filmul e pe sfârşite. În sală, doi iubiţi îl privesc. Sunt din acelaşi film. Sunt o pereche. E despre ei povestea. De fapt, e chiar povestea lor. Andrei a plănuit scenariul ca să o ceară pe Iulia să-i fie jumătate şi în acte.

Iulia e emoţionată. E clar că nu se aştepta să fie aşa de frumos. Andrei îi oferă inelul, în timp ce un amic de al lui filmează tot. Se sărută şi se îmbrăţişează. Şi acum, câteva momente din culise, înainte de marea surpriză.

A mers foarte bine dovadă că logodnica mea a fost suprinsă. În primele 10 secunde nu şi-a dat seama că nu este un film propriu zis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cerere de căsătorie în sala de cinema