Antena Meniu Search
x

Cerere INCREDIBILĂ la o şcoală! Părinţii, OBLIGAŢI să aducă HÂRTIE IGIENICĂ inscripţionată cu numele copilului!

Cerere incredibilă la o şcoală din Braşov! Părinţii elevilor au primit o listă lungă cu lucruri pe care trebuie să le aducă la şcoală, astfel încât celor mici să le lipsească nimic. Din nefericire, cuvintele alese de reprezenanţii şcolii au fost extrem de nepotrivite, astfel încât, din scrisoare, a reieşit că părinţii trebuie să aducă la şcoală hârtie igienică inscripţionată cu numele copiilor.

Cerere incredibilă la o şcoală din Braşov! Părinţii elevilor au primit o listă lungă cu lucruri pe care trebuie să le aducă la şcoală, astfel încât celor mici să le lipsească nimic.

Din nefericire, cuvintele alese de reprezenanţii şcolii au fost extrem de nepotrivite, astfel încât, din scrisoare, a reieşit că părinţii trebuie să aducă la şcoală hârtie igienică inscripţionată cu numele copiilor.

Mămica unui elev a postat solicitarea pe Facebook, acolo unde a stârnit indignarea tuturor.

"Ce conteaza ca in statele civilizate tabletele si laptop-urile sunt la ordinea zilei in scoli - noi tot ca in Africa: nici macar sapun si hartie igienica... Iar maine primim si lista de rechizite. Da' nu-i bai, las' ca platim taxe si impozite sa-si faca ei vacante in Brazilia si domenii imparatesti. Copiii - da-i dreaq, ca nu produc nimic acum. Iar peste 20 de ani nu ne mai intereseaza", a scris Mădălina pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cerere INCREDIBILĂ la o şcoală! Părinţii, OBLIGAŢI să aducă HÂRTIE IGIENICĂ inscripţionată cu numele copilului!