Antena Meniu Search
x

Cetăţeni polonezi, implicați în furtul unui taxi în Capitală. Printre suspecți, cumnatul fotbalistului Robert Lewandowski

Scene parcă desprinse din pelicula americană "Marea Mahmureală" s-au derulat sămbătă dimineaţă pe străzile Capitalei. Veniţi pe meleaguri mioritice pentru petrecerea burlacilor, patru polonezi s-au gândit să facă experienţa de neuitat, aşa că au furat taxiul în care se urcaseră.

Vezi și

Scene parcă desprinse din pelicula americană "Marea Mahmureală" s-au derulat sămbătă dimineaţă pe străzile Capitalei.

Veniţi pe meleaguri mioritice pentru petrecerea burlacilor, patru cetățeni polonezi s-au gândit să facă experienţa de neuitat, aşa că au furat taxiul în care se urcaseră.

Surpriza poliţiştilor care i-au prins a fost cu atât mai mare cu cât viitorul mire urmează să o ia de soţie pe sora fotbalistului Robert Lewandowski.

Din fericire pentru mire, viitorul cumnat jonglează cu mingea, nu cu pumnii. Robert Lewandowski e unul dintre cei mai titraţi fotbalişti polonezi ai momentului, dar sora acestuia cu siguranţă nu e mândră de isprava viitorului soţ, care e cercetat în stare de libertate pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cetăţeni polonezi, implicați în furtul unui taxi în Capitală. Printre suspecți, cumnatul fotbalistului Robert Lewandowski