Antena Meniu Search
x

Cinci ani de la moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole ar fi împlinit 48 de ani. Bucuria unei sărbători a fost înlocuită însă de o aniversare tristă - acum 5 ani fata cu părul de foc şi-a pus capăt zilelor. La mormântul ei a fost pelerinaj

Vezi și

Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 48 de ani. Bucuria unei sărbători a fost înlocuită însă de o aniversare tristă - acum 5 ani fata cu părul de foc şi-a pus capăt zilelor. La mormântul ei a fost pelerinaj

Familia şi cei care au admirat-o i-au aprins o lumânare şi i-au adus flori. Cineva a lipsit însă - soţul artistei, Petru Mircea, cel căruia Mădălina i-a dăruit un băieţel. 

Astăzi, fata cu părul de foc ar fi împlinit 48 de ani. Se împlinesc, în schimb, 5 ani de la moartea ei. Vestea sinuciderii a cutremurat atunci o ţară întreagă. Acum, un copil, un soţ şi părinţii îndureraţi sunt mereu cu gândul la ea. La Mădălina Manole.

Ziua de 14 iulie era o sărbătoare pentru familia Manole. Aşa că , pe lângă flori şi lumânări, mama cântăreţei a adus ceva ce-i plăcea fetei ei. Prăjitura pe care o prefera Mădălina Manole în fiecare an de ziua ei. Din ziua în care artista şi-a pus capăt zilelor, familia ei nu mai are pace. Părinţii Mădălinei se războiesc cu Petru Mircea, soţul care astăzi a lipsit de la cimitir.

Mama artistei şi-ar fi dorit să-şi vadă nepotul, pentru care s-a luptat în instanţă. Fiul Mădălinei nu a fost. A fost însă finul. Băiatul pe care l-a botezat şi care îi ascultă mereu muzica.

Madalina Manole şi-a pus capăt zilelor chiar de ziua ei. S-a otrăvit. Şi nici acum, la cinci ani, nimeni n-a înţeles de ce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cinci ani de la moartea Mădălinei Manole