Antena Meniu Search
x

Cinci copii din Suceava, spulberaţi de o maşină, în staţia de autobuz. Şoferul circula cu o viteză ameţitoare şi a pierdut controlul

Cinci copii din judeţul Suceava au fost loviţi de o maşină, în timp ce se aflau în staţia de autobuz.

Cinci copii din judeţul Suceava au fost loviţi de o maşină, în timp ce se aflau în staţia de autobuz. Micuţii au fost transportaţi de urgenţă, la spital, unde vor fi supuşi unei serii de investigaţii medicale. 

Copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani au fost loviţi de un autoturism, în timp ce aşteptau autobuzul, în localitatea Liteni, din judeţul Suceava. Sunt conştienţi, stabili şi sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, potrivit informaţiilor reprezentanţilor ISU Suceava.

Din primele informaţii ale IPJ Suceava, şoferul autovehiculului a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a izbit staţia de autobutz în care se aflau copiii. 

Conducătorul urmează să fie testat cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cinci copii din Suceava, spulberaţi de o maşină, în staţia de autobuz. Şoferul circula cu o viteză ameţitoare şi a pierdut controlul