Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este monstrul cu chip de om care şi-a bătut cu bestialitate băieţelul de doar 5 ani, din cauză că nu a făcut bastonaşele drepte!

Un bărbat de 44 de ani din Focşani şi-a bătut cu bestialitate băieţelul de doar 5 ani, până când l-a băgat în spital.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 13:51

Un caz de agresiune în familie a şocat medicii Spitalului Judeţean Focşani. Un bărbat de 44 de ani şi-a bătut cu bestialitate băieţelul de doar 5 ani, până când l-a băgat în spital. 

Gigi C. este numele bărbatului care nu a avut pic de milă faţă de propriul copil. Individul pozează în părintele exemplar, pe pagina sa de Facebook. Recent, a distribuit un mesaj pe reţeaua de socializare în care afirma că ar face orice pentru copiii săi. Mai are un fiu de 14 ani, practicant al unui sport de contact.

Articolul continuă după reclamă

“Un tată este cineva care vrea să te prindă înainte de a cădea…și te încurajează să încerci din nou”, spune mesajul postat rețeaua de socializare.

Realitatea e cu totul alta. Perfecționist din fire, el le-a cerut și copiilor săi să fie la fel, orice greșeală fiind aspru pedepsită. Potrivit spuselor micuţului agresat, tatăl l-a pedepsit crunt din cauză că nu a reuşit să facă bastonaşele drepte, în tema de la grădiniţă.

Surse citate de jurnaldevrancea.ro spun că mama copilului a sunat la 112 în momentul în care a venit acasă de la serviciu și l-a găsit pe mezin plin de vânătăi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » El este monstrul cu chip de om care şi-a bătut cu bestialitate băieţelul de doar 5 ani, din cauză că nu a făcut bastonaşele drepte!