Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 5 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său pentru că nu și-a făcut temele pentru grădiniță!

Un băiețel în vârstă de 5 ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 11:09

Copil de 5 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său

Un băiețel în vârstă de 5 ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său.

Bărbatul s-a enervat pentru că micuțul de cinci ani nu și-a făcut temele pentru grădiniță și a decis să îl educe cu... cureaua.

Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență 'Sfântul Pantelimon' din Focșani, iar medicii i-au pus următorul diagnostic: politraumatism prin agresiune, cu echimoze şi hematom orbital stâng, torace posterior, coapsă stânga, umăr şi braţ stâng.

Articolul continuă după reclamă

Copilul a fost internat la Chirurgie Infantilă. În acest caz s-a autosesizat şi Protecţia Copilului. O echipă mobilă a Serviciului de Intervenţie în Regim de Urgenţă s-a deplasat la spital pentru a evalua starea copilului şi nu este exclus ca băieţelul să fie preluat în plasament.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Copil de 5 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cureaua de tatăl său pentru că nu și-a făcut temele pentru grădiniță!