Antena Meniu Search
x

Ciobani atacati de urs in Harghita

Un cioban in varsta de 49 de ani a fost grav ranit dupa ce a fost atacat de un urs, in nordul judetului Harghita, in timp ce un coleg de al sau este cautat de zeci de politisti, jandarmi si padurari, dupa ce ar fi fost ucis de animal

Vezi și

Gheorghe Filip, purtatorul de cuvant al Politiei Harghita, a declarat ca cei doi ciobani, in varsta de 49 si 59 de ani, se aflau la pasunat cu oile in localitatea Bilbor, la doar doi kilometri de comuna Secu, cand au fost atacati de un urs, duminica in jurul orei 20:00.

Daca barbatul de 49 de ani a reusit sa scape din ghearele animalului si a ajuns in sat, unde a cerut ajutor, celalalt, in varsta de 59 de ani, a fost ucis, conform declaratiilor supravietuitorului.

Politistii din zona, jandarmii si padurarii au fost imediat alertati si au inceput sa il caute pe barbat, iar o ambulanta SMURD l-a transportat pe cel ranit la spitalul din Toplita, unde a fost internat cu multiple rani in zona abdomenului si la antebratul stang.

“Pacientul, care a fost adus cu multuple plagi in zona abdomenului si cu o fractura la antebratul stang, a fost operat si acum este in stare stabila”, a declarat una din asistentele de la Sectia de Chirurgie a Spitalului Toplita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Ciobani atacati de urs in Harghita