Antena Meniu Search
x

Circ ca la ușa cortului în biserică, din cauza preotului

Scandal în casa Domnului, la Constanţa. Enoriaşii de la o biserică din cartierul Palazu s-au luat la ceartă dis-de-dimineaţă din cauza noului preot. Unii dintre ei spun că nu-l suportă pe slujitorul Domnului pe motiv că are prune în gură atunci când predică

Vezi și

Scandal în casa Domnului, la Constanţa. Enoriaşii de la o biserică din cartierul Palazu s-au luat la ceartă dis-de-dimineaţă din cauza noului preot. Unii dintre ei spun că nu-l suportă pe slujitorul Domnului pe motiv că are prune în gură atunci când predică. 

Un circ care i-a înfierbântat pe toţi enoriaşii. Oamenii s-au certat ca la uşa cortului, în biserică. Unii sunt nemulţumiţi pentru că preotul lor care le-a slujit aproape 30 de ani a fost schimbat, iar noul paroh nu le este deloc pe plac.

Iar motivele enoriaşilor par extrem de serioase. Noul părinte nu slujeşte ca la carte. Ajunşi la capătul răbdării, credincioşii i-au cerut socoteală noului preot. Chiar în timpul slujbei.

Dar preotul n-a vrut să le răspundă enoriaşilor şi a chemat ajutoare. Oamenii s-au calmat abia după ce un echipaj de poliţie şi-a făcut apariţia.

Vechiul preot ar fi fost transferat tot din cauza enoriaşilor. A fost acuzat că nu s-a ocupat cum trebuie de cimitirul administrat de biserică.

Enoriaşii promit însă că nu vor renunţa, până noul preot nu va fi schimbat şi el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Circ ca la ușa cortului în biserică, din cauza preotului