Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand dă bani pentru reabilitarea unui bazin din Bucureşti şi promite cursuri gratuite de înot pentru elevii din Sectorul 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că a decis reabilitatea unui renumit bazin de înot din Bucureşti şi promite cursuri gratuite de înot pentru elevii din Sectorul 1.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 17:14

Reabilitarea bazinului de înot din Bucureşti ar urma să coste aproape un milion de lei
Reabilitarea bazinului de înot din Bucureşti ar urma să coste aproape un milion de lei - Facebook Clotilde Armand
  • Reabilitarea bazinului de înot din Bucureşti ar urma să coste aproape un milion de lei.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat, pe pagina ei de Facebook, că dă aproape un milion de lei, din bugetul local, pentru reabilitarea Bazinului Tolea Grinţescu, renumit bazin de înot situat în cartierul Floreasca, din Bucureşti.

Astfel, Bazinul Tolea Grinţescu ar urma să intre într-un amplu proces de reparare şi modernizare. Lucrările ar urma să fie executate după ce Primăria Sectorului 1 a încheiat un protocol cu Federaţia Română de Polo.

În baza protocolului respectiv ar urma să se stabilească atât un orar pentru cursurile gratuite de înot la care să participe elevii din Sectorul 1, dar şi un eventual orar în baza căruia bazinul să poată fi folosit şi de alţi cetăţeni din Sectorul 1.

Clotilde Armand dă asigurări că totul ar urma să fie stabilit în aşa fel încât să nu fie perturbate antrenamentele profesioniste şi nici competiţiile sportive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Clotilde Armand dă bani pentru reabilitarea unui bazin din Bucureşti şi promite cursuri gratuite de înot pentru elevii din Sectorul 1