Antena Meniu Search
x

Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti a ajuns o ruină, deşi acolo încă au loc antrenamente

Cade tencuiala din tavan, igrasia s-a răspândit peste tot, iar baza pentru cantonamentul sportivilor nu mai este folosită. Cu toate acestea, acolo încă se mai antrenează gimnaştii şi şahiştii.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 17:25

Vezi și

Cade tencuiala din tavan, igrasia s-a răspândit peste tot, iar baza pentru cantonamentul sportivilor nu mai este folosită. Cu toate acestea, acolo încă se mai antrenează gimnaştii şi şahiştii. Clădirile ar fi trebuit să fie reabilitate de ani buni, doar că o hotărâre de guvern au blocat investiţiile. Noul ministru al sportului vrea să facă ceva, însă depinde de costuri. Dacă reabilitarea costă prea mult, ar prefera să construiască un club nou.

O ruină. Aşa a ajuns întreaga clădire a Clubului Sportiv Petrolul Ploieşti, care a dat României foarte mulţi campioni. De ani de zile, nu s-a mai investit niciun ban. O demonstrează şi baza pentru cantonamentul sportivilor care nu mai este folosită.

Ministrul Tineretului şi Sportului a mers în control şi a văzut cu ochii lui în ce condiţii îşi desfăşoară sportivii antrenamentele de gimanstică.

Clădirea a trecut în patrimoniul Primăriei Ploieşti, printr-o hotărâre de guvern în anul 2009. Însă, terenul a rămas în proprietatea Ministerului Sportului.

Dacă, de exemplu, în urma acestei expertizări costurile, banii pe care va trebui să-i punem la dispoziţie ca să reabilităm această clădire sunt mai mari de 60% faţă de o clădire nouă, costrucţia unei săli noi, atunci decizia va fi de relocare de construirea unei clădiri noi.

Dacă se va lua decizia reabilitării, lucrările se vor putea realiza abia la jumătatea anului viitor. Şi trebuie să se ţină cont şi de calendarul competiţional al secţiei de gimnastică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti a ajuns o ruină, deşi acolo încă au loc antrenamente