Antena Meniu Search
x

Foto Coadă la vaccinare indiferent de vremea ploioasă, în Blaj. Dozele au fost epuizate în doar câteva ore

Oamenii au stat la coadă pe ploaie, în Blaj, județul Alba, ca să se vaccineze. Primele doze au fost epuizate înainte de orele prânzului, astfel că DSP Alba a trimis în regim de urgență altele.

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 19:12

Coadă la vaccinare indiferent de vremea ploioasă, în Blaj
Coadă la vaccinare indiferent de vremea ploioasă, în Blaj - RO Vaccinare via Facebook

La Blaj, oamenii au așteptat în ploaie să se vaccineze, iar prezența doritorilor a întrecut așteptările autorităților. Cele 200 de doze de vaccin estimate a fi folosite duminică s-au terminat chiar până la ora 11.00.

Mesaj pe RO Vaccinare: ''Indiferent de vreme, Blajul se vaccinează''

''La solicitarea autorităților și echipei de vaccinare, DSP Alba a trimis în regim de urgență încă 500 de doze. La acest moment sunt peste 600 de persoane vaccinate la Blaj'', se arată pe pagina oficială a platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

În acest weekend, autoritățile din județul Alba au organizat un centru de vaccinare de tip drive-thru la Alba-Iulia, precum și alte cinci evenimente speciale la Blaj, Cugir, Sebeș, Teiuș și în comuna Ciugud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Coadă la vaccinare indiferent de vremea ploioasă, în Blaj. Dozele au fost epuizate în doar câteva ore