Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Se circulă în condiții de ceață densă în mai multe județe

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de ceață pentru mai multe județe din țară. Se circulă cu dificultate drumuri din Galați, Vaslui, Bacău, Neamț, Vrancea, Ialomița, Ilfov, Constanța, Tulcea, Caraș-Severin și Călărași. 

de Daniel Murărescu

la 15.11.2019 , 23:30

Se circulă în condiții de ceață densă în mai multe județe ANM a emis cod galben de ceață pentru mai multe județe din țară, până luni la ora 02:00 - pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de ceață pentru mai multe județe din țară. Se circulă cu dificultate drumuri din Galați, Vaslui, Bacău, Neamț, Vrancea, Ialomița, Ilfov, Constanța, Tulcea și Călărași. 

Totodată, circulaţia pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară, vineri seară, în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă pe A4 Ovidiu - Agigea.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice, anunță Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Articolul continuă după reclamă

Șoferii nu trebuie să oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Se circulă în condiții de ceață densă în mai multe județe