Antena Meniu Search
x

Răsfăț cu produse românești la un complex agroturistic din Cârtişoara

În vreme de pandemie, când toată lumea caută soluţii pentru a face faţă crizei economice, afacerile de tip agrointegrat par să aibă la fel de mult succes ca şi până acum. Tot mai mulţi antreprenori au adoptat acest concept. Practic, tot ce se produce în ferma proprie ajunge în pensiunea proprie. Produsele pot fi, de asemnea, comercializate, online. Un astfel de complex turistic funcţionează deja în judeţul Sibiu.

de Redactia Observator

la 22.05.2020, 17:37

Vezi și
  • Produsele comercializate, din producție proprie
  • Oază de liniște pentru turiști, la Cârtișoara

La poalele Munţilor Făgăraş într-un peisaj de basm se află localitatea Cârtişoara. Câteva lacuri pline cu păstrăvi îi cheamă la ele pe pasionaţii de pescuit. Pentru o taxă de doar cinci lei oamenii se pot relaxa pe pajişte, în timp ce aşteaptă ca peşte să muşte nada.

Roxana Dobrila, director executive complex agroturistic - Ei vin aici, îşi închiriază undiţele şi pescuiesc oricât peşte doresc pe care îl pot duce acasă pentru a-l pregăti în mijlocul familei sau pe care îl putem găti noi.

Lacurile se află într-un complex agroturistic. Cei care vor să aibă parte de oază de linşte şi de o privelişte de neuitat se pot caza aici pentru 250 de lei pe noape, cu mic dejun inclus. Mâncarea pregătită oaspeţilor este din producţia proprie.

Roxana Dobrila, director executive complex agroturistic - Ceea ce-i atrage pe clineţii notri cel mai mult este conceptul nostru integrat de business agroalimetar. Pe mesele noastre servim, în totalitate, produse din productia proprie. Începand cu cultivarea hranei pentru animale, creşterea lor în ferme şi sacrificarea în abator autorizat, prelucrarea in atelierul de lactate şi carmangeria proprie.

Vacile, oile, găinile din ferma complexului sunt crescute în mod natural.

Marius Badea, medic veterinar - Vacile angus domina, avem în jur de 350 de capete, bubalinele trec de 200. Avem porcul de bazna românesc şi mangalita care se adapteaza foarte bine la aces teren. Le dăm doar ce găsesc pe păşune şi suplimentele necesare mai ales iarna. Nu administrăm aditivi, stimulatoare de crştere, antibiotice sub nicio formă.

Produsele tradiţionale de aici pot fi comandate online şi sunt livrate în toată ţara.

De asemnea, păstrăvul afumat şi fileul de păstrăv afumat sau păstrăvul proaspăt sunt prefertale clineţilor noştri.

Afacerea de agroturism integrat a mers atât de bine, încât proprietarii au deschis şi o băcănie cu produse de la fermă chiar în centrului Sibiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Răsfăț cu produse românești la un complex agroturistic din Cârtişoara