Concurs de atletism la inaltime

Publicat: 12.08.2013, 16:35.
Actualizat: 12.08.2013, 17:41

Peste 100 de oameni au participat la alergarea montana, in acest weekend, pe unul dintre cele mai grele trasee turistice din Bucegi

Startul s-a dat in poiana din apropierea telecabinei din Busteni. Cei mai multi dintre concurenti sunt buni cunoscatori ai muntelui. Asta s-a vazut inca de la incalzire.

Chiar daca sportivii au alergat pe un traseu care nu are mai mult de cinci kilometri, diferenta de nivel de peste 1200 de metri a facut ca intrecerea sa fie unica in Romania.

Concurentii au parcurs si celebra poteca de pe Jepii Mici, mai exact "Valea Caraiman". “Am ales traseul acesta pentru ca este unul dificil. Busteni, stie toata lumea statiune emblematica pentru Valea Prahovei si pentru Romania”, a declarat organizatorul.

Cei mai buni concurenti au castigat cate o mie de lei. Mai exact, sportivul si sportiva care au stabilit recordul de alergare pe verticala. Ceilalti concurenti clasati pe primele 10 locuri s-au ales cu echipamente sportive.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

ULTIMELE ȘTIRI