Antena Meniu Search
x

Concurs de pescuit pe malul lacului Corbu! Cei mai buni pescari şi-au arătat talentele la undiţă

Dacă v-aţi gândit că litoralul românesc înseamnă doar plajă, mare şi lenevit la soare, v-aţi înşelat. Vă puteţi bucura şi de pescuit! Asta au făcut cei care au ajuns în acest weekend pe malul lacului Corbu. Cai mai buni pescari şi-au arătat talentele la un undiţă şi au fost premiaţi pentru capturile lor.

Vezi și

Dacă v-aţi gândit că litoralul românesc înseamnă doar plajă, mare şi lenevit la soare, v-aţi înşelat. Vă puteţi bucura şi de pescuit! Asta au făcut cei care au ajuns în acest weekend pe malul lacului Corbu. Cei mai buni pescari şi-au arătat talentele la undiţă şi au fost premiaţi pentru capturile lor.

O oază de răcoare şi multe undiţe. A fost peisajul pe care Lacul Corbu l-a oferit în acest weekend. 

Relaxare, dar şi competiţie. De asta au avut parte pescarii. Şi-au scos la înaintare cele mai bune undiţe, dar şi toată îndemânarea. 

"Sunt foarte mulţumit. Ne aşteptăm la mai mare şi cred că va veni. Este aici, balta are peşte. Şi e vreme pentru aşa ceva. Că vântul bate în faţă", spune Sylvain Remetter, concurent.

"Vremea ne ajută, capturile sunt mari, sunt peştii aproape de 20 de kilograme pe bucată", spune Florin Cârstocea, organizatorul competiţiei. 

Iar cei mai experimentaţi au avut şi câteva sfaturi de oferit. 

"În primul rând, are nevoie de răbdare, în al doilea rând are nevoie să înveţe, are nevoie de experienţă şi în ultimul rând trebuie să fie inspirat şi inteligent. Trebuie să se adapteze situaţiilor", explică Cezar Posea, un alt concurent. 

"Suntem la un concurs pe calitate, un concurs în care punctează doar cei mai mari 10 peşti prinşi de fiecare echipă. Echipele sunt foarte bune, echipe care sunt campioane naţionale sau chiar campioane mondiale", spune Gabriel Calotă, arbitru şef. 

La aşa o concurenţă, departajarea s-a făcut cu ajutorul cântarului. 

"Greu, dar frumos! Una peste alta, un concurs reuşit din toate punctele de vedere. O competiţie care îţi dă până în ultima clipă şanse de a ieşi pe podium, e a câştiga", spune Emilian Paraschiv, căpitanul echipei câştigătoare

Anul acesta, peste 200 de sportivi au participat la concursul care a ajuns la ediţia cu numărul 22. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Concurs de pescuit pe malul lacului Corbu! Cei mai buni pescari şi-au arătat talentele la undiţă