Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Constanţa riscă să devină campioana accidentelor produse pe trecerea de pietoni

Constanţa riscă să devină campioana accidentelor produse pe trecerea de pietoni! Mai ales pe Bulevardul Mamaia acolo unde şoferii simt nevoia să conducă în mare viteză şi să ignore oamenii care încearcă să traverseze. Aşa că pietonii ori aşteaptă minute în şir până apare un conducător auto politicos, ori o iau la fugă pe treceri. 

de Redactia Observator

la 30.08.2018 , 15:29

Constanţa riscă să devină campioana accidentelor produse pe trecerea de pietoni! Mai ales pe Bulevardul Mamaia, acolo unde şoferii simt nevoia să conducă în mare viteză şi să ignore oamenii care încearcă să traverseze. Aşa că pietonii ori aşteaptă minute în şir până apare un conducător auto politicos, ori o iau la fugă pe treceri. 

O femeie însărcinată în şase luni a scăpat ca prin minune nevătămată, după ce a fost la un pas să fie lovită pe trecerea de pietoni. Totuşi, din cauza şocului suferit, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Oricum, oamenii spun că trecerea de pietoni este cât se poate de periculoasă.

Cu toate că majoritatea pietonilor spun că trecerile ar trebui semnalizate mult mai bine, autorităţile sunt de părere că cea mai mare grijă trebuie s-o aibă ei, oamenii care se angajează în trecere.

Vezi și

Şi zilele trecute a avut loc un accident pe acelaşi bulevard, în Mamaia, în care doi adolescenţi de 15 şi 18 ani au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Cei doi au fost stabilizaţi, dar vor trece printr-o grămadă de intervenţii chirurgicale.

Ieri după amiază, pe Bulevardul Mamaia, în apropierea unei treceri de pietoni nesemaforizată, un şofer de 39 de ani, pe fondul nepăsării, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care a fost proiectat într-o altă maşină care era oprită pentru a acorda prioritate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Constanţa riscă să devină campioana accidentelor produse pe trecerea de pietoni