Antena Meniu Search
x

Bărbat condamnat la 4 ani de închisoare, prins în timp ce încerca să fugă din ţară, pe la Vama Veche

Patru ani de închisoare pentru un bărbat de 39 de ani din Prahova, după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Constanţa.

Patru ani de închisoare pentru un bărbat de 39 de ani din Prahova, după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Constanţa, în timp ce încerca să fugă din ţară pe la Vama Veche. Individul este acuzat de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. 

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Prahova, pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

“Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse de patru ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată”, se arată în comunicat.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bărbat condamnat la 4 ani de închisoare, prins în timp ce încerca să fugă din ţară, pe la Vama Veche