Antena Meniu Search
x

Control la un pas de moarte pentru un politist din Constanta! A fost tarat cativa metri pe sosea de un sofer care nu a vrut sa-i arate actele

Un politist din Constanta era sa-si piarda viata in timpul unui control de rutina. A oprit in trafic un barbat despre care colegii sai aveau cunostinte ca este recalcitrant. In loc de documente, insa, agentul a primit o portiera trantita in nas. I s-a prins haina de masina si a fost tarat pe sosea.

Vezi și

Barbatul isi ascundea identitatea sub gluga de la hanorac. Cu cateva zeci de minute inainte, insa, a fost recunoscut pe raza localitatii constantene Topraisar de un agent de la Politia Rutiera. Avea numere de inmatriculare expirate, asa ca a fost somat sa traga pe dreapta. “Echipajul din loc Toprisar a oprit un tanar pentru observatii, ca avea numere expirate. Tanarul nu a vrut sa dea niciun document, el este cunoscut ca o persoana foarte violenta, o persoana reticenta fata de organele de politie. Are trecut infractional, este faorte cunoscut pe raza localitatii noastre”, a declarat inspectorul George Caraivan, seful Sectiei 9 Politie Rurala.

Tanarul nu a raspuns cererii politistului. A apasat la podea pedala de acceleratie si a pornit intr-o goana nebuna pe sosea. Cand a trantit usa autoturismului, a prins si haina agentului si l-a tarat pe acesta cativa metri pe asfalt. “I-a prins hainele politistului, care incerca sa-si faca activitatea si a fost tarat 20 de metri pana cand s-a rupt haina si s-a dus de-a rostogolul sub o remorca. Colegul are rani la ambele maini, hainele rupte”, a mai precizat Caraivan.

Politistul a fost preluat de un coleg si dus la Spitalul Judetean din Constanta pentru investigatii. Tanarul recalcitrant a fost saltat de agenti chiar de la el de acasa, acolo unde se refugiase si condus direct la parchet, pentru audieri. El s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Control la un pas de moarte pentru un politist din Constanta! A fost tarat cativa metri pe sosea de un sofer care nu a vrut sa-i arate actele