Antena Meniu Search
x

Copiii arşi, lăsaţi singuri în spital

Cei doi fraţi aduşi în stare gravă la Bucureşti, după ce pătura cu care se înveleau a luat foc, nu dau semne de recuperare. Doctorii din Capitală au descoperit că unul dintre ei a fost operat pe cord, dar nimeni nu ştie de ce.

Vezi și

Părăsiţi de mamă, copiii parcă sunt singuri pe lume. Nici bunica şi nici tatăl, în grija cărora au rămas, nu au dat măcar un telefon ca să se intereseze de situaţia lor.

Au venit pe lume la un an unul după celălalt, au dormit în acelaşi pătuţ şi acum se luptă să trăiască. Tot împreună. Corpurile lor firave au suferit arsuri grave, atât de grave încât medicii nu au deloc veşti bune.

După o zi de la aterizarea în Capitală, doctorii care îi îngrijesc nu au nicio veste de la vreun membru al familiei. Nici bunica şi nici tatăl nu s-au interesat de starea lor, iar de cea care le-a dat viaţă, nimeni nu ştie nimic. A plecat în lume şi nu s-a mai întors.

Mai grav este că fratele cel mare, în vârstă de trei ani, cu arsuri pe mai mult de jumătate din corp, pare să fi fost operat pe cord. Un detaliu deloc de neglijat, pe care familia ar trebui să îl explice.

Cei doi fraţi au ajuns în stare gravă, după ce o pătura de pe patul în care stăteau a luat foc. Erau singuri cu bunica, atunci când cel mare a deschis uşa sobei.

Dacă starea lor se îmbunătăţeşte, medicii ar putea să înceapă o serie complicată de intervenţii chirurgicale săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copiii arşi, lăsaţi singuri în spital