Antena Meniu Search
x

Copiii bogați ai României își etalează luxul pe Internet. Beizadelele Bucureștiului fac concurență celor din Moscova ori Dubai

Copiii bogaţi ai Bucureştiului se alătură celor din Moscova, Dubai sau New York. Îşi etalează bogăţia pe un grup de pe reţeaua Instagram.

Vezi și

Averea virtuală face furori şi în România. Copiii bogaţi ai Bucureştiului se alătură celor din Moscova, Dubai sau New York. Îşi etalează bogăţia pe un grup de pe reţeaua Instagram, acolo unde orice click te duce către un Maserati, un Lamborghini sau un yacht. 

Un ceas asortat bolidului din dotare. Două accesorii care încap într-un garaj şi-o cutiuţă, dar care costă împreună peste 300 de mii de euro. 

Chanel, Vuiton, plaje exclusiviste, restaurante skybar în cele mai exclusiviste locuri din lume. Yachturi, pantofi care costă cât o maşină şi multă atenţie la detalii. Mai ales din partea domnişoarelor care îşi asortează şi culoarea unghiilor cu cea a bolizilor de sute de cai putere. Totul, în fotografii postate sub un singur nume pe instagram: richkids. De curând şi în Bucureşti.

Codin Maticiuc: "E un cont pe instagram menit să atragă followerşi că lumea se uită la genul ăsta de lucruri"

Deşi apare şi el în grupul destinat doar celor care pot cumpăra orice, Codin Maticiuc ironizează demersul. 

Românul, însă, rămâne extrem de inventiv. Şi nimeni nu-i poate lua asta. O recunosc şi publicaţiile internaţionale.

După ce copiii bogaţi ai lumii şi-au etalat averea pe instagram, mai mulţi români i-au parodiat în fotografii care fac înconjurulul planetei.

Din Beverly Hills, în ghetourile din Bucureşti, de la elicopterul real din spatele unui tânăr, la macheta de pe umărul altuia. Bancnotele de pe pieptul bogat al unei adolescente se transformă în monede în fotografia parodiată. 

Totul sub denumirea: "Distracţie cu bani puţini." 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Copiii bogați ai României își etalează luxul pe Internet. Beizadelele Bucureștiului fac concurență celor din Moscova ori Dubai