Antena Meniu Search
x

Situaţie disperată la Brădet: Copiii cu dizabilităţi au rămas fără nimic, după ce un foc a distrus clădirea în care stăteau (VIDEO)

E nevoie de ajutor! Copiii cu dizabilităţi din localitatea Brădet, Braşov, nu mai au aproape nimic. Asta pentru că ieri, un incendiu a distrus clădirea în care erau. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Dar copiii nu mai au acum un acoperiş deasupra capului şi nici cu ce să se îmbrace. Au rămas fără hăine, așternuturi, jucării, fără nimic. Sunt însă oameni care nu vor să lase aşa lucrurile. Pe Internet, cel puţin, este o mobilzare impresionantă. Încă de ieri seară, românii au început să le ajute pe fete.

Vezi și

E nevoie de ajutor! Copiii cu dizabilităţi din localitatea Brădet, Braşov, nu mai au aproape nimic. Asta pentru că ieri, un incendiu a distrus clădirea în care erau. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Copiii nu mai au acum un acoperiş deasupra capului şi nici cu ce să se îmbrace. Au rămas fără hăine, așternuturi, jucării, fără nimic. Sunt însă oameni care nu vor să lase aşa lucrurile. Pe Internet, cel puţin, este o mobilzare impresionantă. Încă de ieri seară, românii au început să le ajute pe fete.

Cer ajutor de la cei care pot să le ofere copiilor haine şi încălțăminte. Cine are haine sau încălţăminte pentru fete, de la 3 la 18 ani, sau pături, jucării, produse igienico-sanitare, şi vrea să doneze, poate să ia legătura cu cei de la centrul de reabilitare din Brădet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Situaţie disperată la Brădet: Copiii cu dizabilităţi au rămas fără nimic, după ce un foc a distrus clădirea în care stăteau (VIDEO)