Antena Meniu Search
x

Copil disparut la Medgidia: Un ciobanesc german l-a gasit dupa cinci ore

Aproape 70 de oameni si mai multi politisti si-au unit fortele, ca sa dea de urma unui copil disparut langa o ferma din Medgidia

Vezi și

Cu putin inainte de lasarea intunericului, politistii au dat startul cautarilor alaturi de zeci de oameni saritori. Impreuna au strabatut cateva hectare de vie, au cautat in santuri si in sistemul de irigatii din zona. Punctul de plecare a fost statia de microbuz in care copilul a ajuns cu mama lui, tocmai din Calarasi. Femeia incepea munca la o ferma din apropiere si incepuse sa despacheteze, cand si-a dat seama ca fiul ei lipseste. Unul dintre colegii ei l-a vazut pe cel mic, insa nu l-a recunoscut. “Copilul era acolo, uite, chiar in drum. Am facut stanga pe langa microbuz, ca mi s-a parut altfel de copil decat ai nostri”, a explicat acesta.

Dupa cinci ore, rudele copilului au putut sa respire usurate. Baiatul de numai doi ani era in siguranta, in masina politistilor. Un caine de urma l-a gasit la marginea unui camp. Adormise si era greu ca cineva sa-l vada. “ Folosind si cainele de urmarire, am reusit identificarea minorului, acesta parea intr-o stare de sanatate buna”, a declarat Ionel Mirica, Politia Medgidia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Copil disparut la Medgidia: Un ciobanesc german l-a gasit dupa cinci ore