Antena Meniu Search
x

Copil in stare critica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren

Un copil in varsta de cinci ani a fost ranit, fiind dus in stare critica la spital, dupa ce masina in care acesta se afla impreuna cu mama sa a fost lovita de un tren. Accidentul a avut loc intre localitatile iesene Letcani si Cogeasca

Potrivit politistilor, accidentul s-a petrecut in jurul orei 9:30, la o trecerede nivel cu calea ferata. Autoturismul, condus de o femeie, a fost acrosat de trenul Regoi Iasi-Dorohoi, in masina aflandu-se si copilul acesteia, care in urma impactului, a fost proiectat pe geam, informeaza Mediafax. "Masina a fost acrosata de tren, accidentul petrecandu-se la trecerea de nivel cu calea ferata, intre Letcani si Cogeasca. Femeia a fost ranita usor, dar este constienta, in timp ce copilul a fost grav ranit. Ambii au fost transportati la spital. Conducatoarea auto nu a respectat semnalele acustice de la trecerea respectiva. A fost deshis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Alexandru Chelaru.

Copilul se afla internat in stare critica la Spitalul de copii "Sfanta Maria" din Iasi, cu numeroase traumatisme, iar potrivit medicilor starea sa este critica. Femeia a fost adusa la Spitalul de Neurochirurgie din municipiu, ea fiind in afara oricarui pericol.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Copil in stare critica, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren